Tygodnik DB2010

Polska zupa w Europie

Wielkimi krokami zbliża się prestiżowa impreza kulinarna jaką jest Dolnośląski Festiwal Zupy „Polska Zupa w Europie”. Finał tegorocznej edycji odbędzie się 1 maja 2019 r. w Parku Północnym w Jedlinie-Zdroju.

Impreza o charakterze konkursowym, skierowana do właścicieli restauracji, gospodarstw agroturystycznych, pensjonatów i zajazdów, jest doskonałą formą do zaprezentowania swoich pasji i umiejętności kulinarnych. Doskonałą okazją jest także promowanie swojej działalności dzięki szeroko zakrojonej medialnie akcji promującej zarówno samo wydarzenie jak i jego uczestników. Dodatkowym atutem jest przyznanie dla najsmaczniejszych zup Certyfikatu Dobrego Smaku, który zostanie nadany przez znanego szefa kuchni Jakuba Kuronia. Dla zwycięzców konkursu przewidziano także inne atrakcyjne nagrody, tj. wycieczki zagraniczne, vouchery na reklamę, tradycyjnie złote, srebrne i brązowe wazy. Uczestnicy konkursu muszą dostarczyć 1 litr zupy wraz z przepisem do biura organizatora, mieszczącego się w Pawilonie Zdrojowym w Jedlinie-Zdroju, przy Placu Zdrojowym 4 w dniu 12 kwietnia 2019 w godz. 15:00-17:00. Ogłoszenie wyników zostało zaplanowane na 1 maja podczas Dolnośląskiego Festiwalu Zupy, który w tym roku zostanie zorganizowanych pod hasłem „Polska Zupa w Europie” w Parku Północnym w Jedlinie-Zdroju.

(RED)

Dolnośląski Festiwal Zupy od lat przyciąga do Jedliny-Zdroju tysiące smakoszy z całego regionu.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Tygodnik DB 2010 – Gazeta Aglomeracji Wałbrzyskiej